Kopervik IL er styrket med Christopher på jobb

I mai begynte Christopher Mynthe Alcock i sin nye stilling som sportslig leder i barne -og ungdomsavdelingene i Kopervik Idrettslag.

Kopervik IL har sett det nødvendig å øke med en 50% stilling slik at klubben kan forbedre den sportslige satsingen blant barn og unge, samt bedre strukturen i og mellom avdelingene. Foreløpig er det en prosjektstilling, men dersom det fungerer bra håper klubben å beholde denne videre. I oktober gikk daglig leder ut i permisjon. I permisjonsperioden vil Christopher også ha ansvaret for noen av de administrative oppgaven, men de aller fleste oppgavene til daglig leder vil bli tatt hånd om av Arbeidsutvalget og andre tillitspersoner. 

Christopher har allerede begynt å utgjøre en forskjell på Åsebøen. Han har blant mye annet vært med på opprettelse av nytt kull på idrettsskolen, laget aktivitetsplaner, strukturert treningstider i ungdomsavdelingen, laget mulighet for økte treningsmengder, besøkt og/eller hatt møter med lag osv. Han er nå også Kil sin kontaktperson inn mot krets og forbund.

Christopher har lang fartstid på Åsebøen og kjenner klubben godt. I barndommen gikk han på turn, håndball og fotball. Turn varte bare noen år, håndball så langt at han ble tatt ut på kretslag, mens fotballen tok han helt til a-lags nivå. Han har også spilt fotball på Åkra og Vedavågen. De siste årene har fotballtrener karrieren overtatt mer og mer. Først som trener for Kil gutter 14, så juniorlaget og nå sist assistenttrener på A-laget. Den siste jobben har han kombinert med trenerjobb i FK Haugesund.

Klubben håper denne stilling vil gi Kopervik IL både flere og bedre idrettsutøvere i fremtiden.

 

Oppslagstavle

Arrangement

Hovedsamarbeidspartner

Følg oss på Facebook!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift