Bilder og Video til KIL

Bilder og film til KIL

Kopervik Idrettslag har mange som tar bilder i forskjellige settinger i og rundt KIL sine aktiveter. Vi vil gjerne ha gode bilder og video snutter som vi kan bruke til å markedsføre idrettslaget, vi trenger bilder fra alle avdelinger og aktiviteter, både lagbilder og bilder der man er i KIL klær. Man jobber også med et Månedsmagasin som vi vil skal reflektere det som skjer i KIl i løpet av en måned, så vi trenger innspill. Hvis man har tekst som man vil ha med så skriv gjerne dette også. Vi jobber med å fornye oss og mot sosiale medier, har vi laget en egen You Tube Kanal, der videoer blir lagt ut hver måned, samt at alle kampene til A-lagene blir lagt ut dagen etter at kamp har vært spilt. Tanken er da og lage en video karusell med aktiviteter fra KIL der de videoer som er sendt inn blir lagt ut. Samtidig jobbes det inn mot 100 år jubileum, så hvis man har noe hjemme som bør være med i 100 år boka er det nå på tide å sende dette inn til KIL.

Send bilder eller video til link under.

bildeogvideo@kopervikidrettslag.no.

Bilder innkommet i det siste tusen takk

Oppslagstavle

Hovedsamarbeidspartner