Sykkelritt for barn i Kopervik sentrum i helga

Idrettsskolen arrangerer i helga sykkelritt for barn opptil 4. klasse.

KIL Idrettsskolen arrangerer sykkelritt for barn i sentrum av Kopervik lørdag 25. mai. Alle barn opp til 10 år inviteres til å delta og deles inn etter alder og ferdighetsnivå. Alle gruppene starter i gågata og får løype tilpasset barnas alder og ferdighetsnivå.

Det er gratis å delta og alle deltakere får medalje. Påmelding starter kl. 11.30 på lokket over parkeringshuset og varer frem til oppvarming starter kl. 12.15. Fra 12.30 starter sykkelrittet med de yngste klassene først og 5-10 minutter mellom hver klasse.

Barna meldes på i heat avhengig av alder og ferdighetsnivå:

Heat 1: Trehjulssykler og små sparkesykler for de aller minste barna. Heatet foregår i hovedgata

Heat 2: Sykler med støttehjul og sparkesykler for de litt større barna. Heatet foregår i hovedgata

Heat 3: For de som sykler uten støttehjul opp til og med 1. klasse. Rundløype i hovedgata og havnegata.

Heat 4: Rundløype i hovedgata og havnegata for barna fra 2. til 4. klasse.

Husk å sjekke sykkelens bremser, kjede og lykt. Alle barn må ha hjelm.

Oppslagstavle

Hovedsamarbeidspartner