Gla Gris Cup 2019

For 39. år på rad arrangerer Kopervik Idrettslag fotballcup i slutten av august lørdag 24 August og Søndag 25 August. Kopervik IL har gleden av å invitere til årets Gla`gris Cup i samarbeid med Skudenes & Aakra Sparebank.

For 39. år på rad arrangerer Kopervik Idrettslag fotballcup i slutten av august. Kopervik IL har gleden av å invitere til årets Gla`gris Cup i samarbeid med Skudenes & Aakra Sparebank.

Åsebøen Idrettspark 24.-25. August. Åsebøen Idrettspark inneholder to gressbaner og en kunstgressbane side om side.

“Dette gir en fantastisk arena å arrangere turnering på. Det blir kafe og telter med servering av pølse, lapskaus, vafler, kaker og andre goder. Det blir en del forskjellige aktiviteter for alle som er på cupen. Vi håper deres lag tar turen for å oppleve en kjekk cup helg i Kopervik.”

Kontaktpersonene for de ulike lagene vil få beskjed på mail når kampoppsettet er klart. Vær oppmerksom på at det kan komme endringer underveis.

Cupen er for jenter, gutter og mixlag fra 6 til 12 år.

6 og 7 åringer spiller 3er fotball. Spilletid 2x10 min
8 og 9 åringer spiller 5er fotball. Spilletid 2x12 min
10 og 11 åringene spiller 7er fotball. Spilletid 2x18 min
12 år gammel spiller 9er fotball. Spilletid 2x18 min.

I følge NFF sine regler. Det er anledning til å stille med jenter i gutteklasse.

3-4 kamper per lag - Gla`Grisene kommer - Premie til alle utøverne. Som vanlig blir det mange kjekke aktiviteter for store og små.

Kampene spilles på gress og kunstgress.

Kampdager for de ulike alderstrinn er som følger

Lørdagen: 6-9 åringer

Søndagen: 10-12 åringer

Påmeldingsfrist: 12. august

Meld laget på skjema ved å klikke her.

Påmelding: 800, - pr lag, 400, - pr lag for 6 og 7 åringene betales inn på kontonummer: 3361.16.69432.

HUSK å laste ned VIPPS betalingsløsning på mobil. Vi har vippsbedrift # 102953 Kopervik Idrettslag.

Oppslagstavle

Hovedsamarbeidspartner